az egyesület | akikre büszkék vagyunk | programok | fotóalbum | kiadványaink | elérhetőség | hírlevél

Támogatóink:
 
 
Lezajlottak a születésnapi programok

A rendezvényeken készült képeket itt nézhetitek meg!

Augusztus 31 én, rendben lezajlottak a születésnapi rendezvényeink. Nagyon sokan megtiszteltek bennünket, és együtt ünnepelhettünk. Köszönjük mindenkinek, aki itt volt, és velünk töltötte ezt a csodálatos napot!

Már korán reggel mozgolódtunk a kastély kertben, sátrat állítottunk, össze raktuk a trambulint, ugrálóvárat, kitakarítottuk a házat, megigazítottuk még utoljára a kiállítást.

Az első programunk a gyalogtúra volt. A várakozásoknak megfelelően, népes csapat jött össze. A túra célja a közös ünneplésen kívül az volt, hogy megismerjük városunkat, így kaphattunk információt a régi malomról, a Hétvezér facsoportról, a halas-tóról, a lengőhídról stb. A túra végén egy totó kitöltésével részt vehettek a gyaloglók egy versenyben is, melynek eredményhirdetése a kiállítás megnyitóján volt.

A délutáni első program az ünnepi közgyűlés. 15 órakor vette kezdetét Cselovszki Ildikó levezető elnök köszöntőjével. Megválasztottuk a jegyzőkönyvvezetőt, és a jegyzőkönyv hitelesítőket is. Ezután 1. napirendi pontként az Tóth János elnök emlékezett az elmúlt 20 évről. Majd Lakatos Béla polgármester kért szót, és méltatta az egyesület városunkban végzett munkáját, és a végén átadott egy díszes plakettet. Őt követte Horváthy Lóránt a KEM SZÖSZ elnöke, aki szintén csupa jót mondott az egyesületről, és ő sem érkezett üres kézzel, egy díszes serleget vehettünk át tőle, majd az alapítótagoknak külön emléklappal köszönte meg a munkájukat. A következő hozzászóló Simon Péter elnök úr volt a Kékes Túrista egyesületből. Ő a közös programokat emelte ki, és, hogy mindíg szívesen jön ebbe a jókedélyű, barátságos csapatba, majd átadta ajándékait. Kovács Károly klubtársunk is szólásra emelkedett, és ő is arról beszélt, hogy milyen jó egy ilyen társasághoz tartozni, és átnyújtott a saját és az Innoveng kft. nevében ktámogatást. A hozzászólók végén, de nem utolsósorban Szolga Ferenc (PIPI) az Alba-Regia Barlangkutató Csoport vezetője méltatta az együtt töltött éveket, és átadta az egyesületünknek a Barlangkutatásért emlékérmet. Nem volt könnymentes a barátságunkról elmondott pár mondat. A 2. napirendi pontban a díjak átadása következett. Az Év Bakancsosa díjjal kezdtük, az idén Gruber Károly kapta az egyesület legmagasabb kitüntetését. Az ajándékait az Alpin Kft és a Rajos Fagyizó ajánlotta fel. Következtek a Kimagasló munkát végzők: Böde Katalin, Balogh Attila, Nyéki Ágnes. Az ő ajándékukat szintén az Alpin Kft ajánlotta fel, valamint az egyesület készítette. És a végén a elismerésben részesültek, mindazok akik kiváló munkát végeztek az egyesület érdekében: Bartos Ádám, Szalai Erzsébet, Szalai József, Cselovszki Ildikó, Cselovszki János, Meszlényi János, Szilágyi Mária, Markotics Éva, Somogyiné Lentulai Eszter, Rácz Péter, Nyéki Tiborné, Nyéki Tibor, Szlukovényi Anna, Borvendég Mátyásné, Hateier László, Szabó Norbert. A ajándékozás végén még egy kis meglepetés az elnöknek az elmút 20 évért cserébe.

3. napirendi pont az egyebek: Itt került bemutatásra legújabb kiadványunk, Indulj el egy úton címmel. A kiadványt Balogh Attila mutatta be. A közgyűlés végén az elnök meghívott mindenkit a fogadásra.

Délutáni második program: A fogadás, nagyon jól sikerült, Szalai Ákos barátunk kitett magáért, egész kis svéd asztal fogadta a résztvevőket. Mindenki talált valami finomat magának. Sőt még születésnapi torta is volt, hatalmas. Az ital önkiszolgáló volt, sörcsap, boros kancsók, rövid italok, és üditők voltak a kínálatban, bőséggel.

Délutáni harmadik program: A kiállítás megnyitója következett. Az első részben átadtuk a túrán, és totón elért eredmények alapján, a  helyezetteknek a díjakat, majd Cselovszki Ildikó megnyitotta a kiállítást. 3 helységben mutattjuk be az egyesület életét, az általunk űzött sportokat. Kísérő rendezvényként Ágoston Eszter klubtársunk Erdélyben készítet képeit tekinthették meg a látogatók.

Záró programként beszélgetés, tábortűz, gitározás, utcabál. Elég sokáig kitartottunk.

Köszönjük azoknak, akik megtiszteltek bennünket, a testvéregyesületeinknek:

Alba-Regia Barlangkutató Csoportnak, Élettér Egyesületnek, Kékes Túrista Egyesületnek

A Támogatóinknak:

Ács Város Önkormányzatának, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Hartmann Kft-nek, Nemzeti Együttműködési Alapnak, Komáromi Mezőgazdasági ZRT-nek, Tesz-Vesz Kft-nek, Alpin Kft-nek, Innoveng 1. Kft-nek, Agroseft Bt-nek, Rajos Fagyizónak, Bálint Cukrászdának, Németh Cukrászdának, Bábolnai Pékségnek, Bartók Béla Művelődési Háznak, tersege.hu-nak, Ácsi Gárdonyi Géza Álatlános Iskola és Szakiskolának, Görözdi és Társa Kft-nek, Montázs Bt-nek, Kreati.hu-nak, Csányi Józsefnének, Csöbönyei Imrének, Csuka Lászlónak, Hateier Lászlónak, Hájos Lászlónak, Kovács Károlynak, Péntekné Pendl Veronikának.