az egyesület | akikre büszkék vagyunk | programok | fotóalbum | kiadványaink | elérhetőség | hírlevél

Támogatóink:
 
 
Mindíg Péntek, Mindíg Vasárnap

Egyesületünk a Művelődési Házzal közösen új, állandó programsorozatot indít útjára. A programsorozat lényege, hogy minden pénteken, és minden vasárnap programokat biztosítsunk az érdeklődőknek. Ezek a programok a következők lesznek:

Minden Pénteken:

A pénteki programok kezdési ideje, minden alkalommal este 6 óra, a helyszíne, minden alkalommal a Bartók Béla Művelődési Ház (2941 Ács, Zichy park 1.)

- Ha jó az idő, akkor a kastély kertben szalonnasütés, beszélgetéssel, gitározgatással stb. egybekötve. Amit mi biztosítunk: a helyet, a tüzet, a jó társaságot :) . Amit neked kell hoznod: amit megeszel, és megiszol!

- Ha rossz az idő, akkor bent lesz közös program. Társasjátékok, filmnézés, beszélgetések stb.

Minden Vasárnap:

A vasárnapi programok kezdési ideje minden alkalommal délután 2 óra, találkozó minden alkalommal a Bartók Béla Művelődési Ház előtt.

- Ebédutáni kerékpározásra hívunk mindenkit. Ezek a tekergések, rövidek, ezért nem kell versenyzőnek lenned, és várjuk a gyerekeket is! Minden vasárnap más utvonalon teszünk meg néhány kilómétert, Ácson, vagy Ács környékén :) A programon a KRESZ szabályai érvényesek! Mindenki saját felelősségre vesz részt rajtuk! A túrák után-közben lehetőség lesz kerékpáros szaktanácsadásra, ingyenes állapotfelmérésre, melyet a Turcsán Tekerde biztosít.

A vasárnapi program része a Mozdulj Ki! programsorozatnak! tehát minden vasárnap begyüjthetsz egy plusz pecsétet :)

Plakát