az egyeslet | akikre bszkk vagyunk | programok | fotalbum | kiadvnyaink | elrhet?sg | hrlevl

Tmogatink:
 
 
szt. Flrin Emlktrk

 

A VII. RSOE - Szent Flrin - emlktra kirsa

2010. mjus 14-16, immr hetedik alkalommal rendezi meg a Vas Megyei Katasztrfavdelmi Igazgatsg az RSOE - Szent Flrin emlktrt a tzoltk s ms tzes mestersgek vdszentjnek tiszteletre.

Az idei tra - hasonlan a tavaly megrendezetthez - egy vzi egy gyalogos s egy kerkpros tranapbl ll.

A tra brmely napja teljesthet nllan is vagy egyttesen.

A trra nllan nevezhet brmely nagykor szemly, kiskorak indulsra csak szli felgyelettel van lehetsg. A vztrra a hajk korltozott szma miatt csak 85 f jelentkezst tudjuk elfogadni, a jelentkezs sorrendjben.

A trra a nevezsi dj 2500 Ft (hajk, evezk, mentmellnyek brleti dja, kiktsi dj + szlltsi kltsge). Aki csak a gyalog vagy kerkprtrn akar rszt venni annak 500 Ft. Az RSOE tagok a nevezsi djbl 20% kedvezmnyt kapnak. A szllsdjakat a nevezsi djjak nem tartalmazzk.

A trra nevezst csak on-line, a http://vas.katasztrofavedelem.hu oldalon keresztl fogadunk el! A nevezsre 2010. mrcius 17. 0900 s 2009. mjus 10. 0900 kztt van lehetsg.

A trn val rszvtelnek felttele:

1. nap: SZNI TUDS!!!

2. nap: tlagos fizikai llkpessg.

3. nap: sajt kerkpr. (kerkpr klcsnzse nem ll mdunkban)

Az idei trn szintn lland tborhely lesz (Szentkt Kemping s Turistaszll, Vasvr), gy nem szksges a naponknti kltzkds, csomagszllts. A trn rsztvevk szllsa storban, hlzskban trtnik, ezekrl mindenkinek nllan kell gondoskodni. A szllshelyen lehetsg van szllodai szobk ignybevtelre, ennek intzse egynileg trtnik. A szllsdjat a helysznen egynileg kell fizetni. (Szentkt Kemping s Turistaszll Vasvr, Telefon: 06/1-200-0856, Mobil: 06/30/9595-880 Fax: 06/1-200-0856, E-mail: kemping-vasvar@kemping-vasvar.hu, http://kemping-vasvar.hu)

tkezs: helyben csak a hozott tel elfogyasztsra van lehetsg (tzrak hely van), bolt, tterem, a vrosban a szllshely kzelben tallhat.

A tra programja:

1. tranap: Vizitra a Rba foly egy izgalmas szakaszn (termszetesen amennyiben a vzlls nagysga miatt ez veszlyes lenne, gy sajnos a vztra elmaradhat) Rbahdvgrl a legszebb nev magyar teleplsre: Rumba . A tervezett induls az elmlt vihez hasonlan idn is 11 – 12 ra krl van Vasvrrl a kempingbl, a vzreszlls helyre, rkezs, pedig a dlutni rkban vrhat kb 20 km-es tv megttele utn.

Az idei vben sajnos egy megszortst neknk is be kell vezetnnk: ha valaki elzetesen leadta a jelentkezst a vizitrra, s akadlyoztatsa, visszalpse esetn a tra eltti 2. nap (2010. mjus 12.) 16 rig nem jelzi felnk telefonon, hogy mgsem tud rszt venni, a nevezsi djat az esetben knytelenek lesznk beszedni tle, ugyanis a kltsgek nagy rszt a hajk szlltsa jelenti, amely mr a tra eltti napon megtrtnik!

2. tranap: Gyalogtra a Vasi-Hegyht legszebb rszein. A tra teljestsre ngy tvon van lehetsg, 10, 20, 33 illetve 50 km-en Az idei tra tvonala Hegyht '10, Hegyht '20, Hegyht '30, s Hegyht '50 teljestmnytra tvonala, (A hegyht trk minden v szeptembernek negyedik szombatjn kerlnek megrendezsre).

(trkp: A Kemenesht s a Kemenesalja Cartographia trkp)

3. tranap: Kerkprtra szintn a Vasi hegyht dimbes-dombos terletn. A tra vegyesen halad talj s mton, rintve a Jeli Arbortumot (mjusban rdemes megnzni itt a rododendronok virgzst), az oszki Hegypsztorkr pincit, a szajki tavakat, a Hosszpereszteg TE szertrt, Brbaltavron a kardfog tigris szobrt, s a rmai katonk tjt.

A trt teljestk emlklapot kapnak.

A trval kapcsolatban tovbbi informcik szerezhetek a: http://vas.katasztrofavedelem.hu weblapon, valamint telefonon a tra szervezitl:

Lengyel Lajos 20/933-41-83

Por Balzs 20/350-99-56

A jelentkezst

2010. mrcius 17. 0900 -kor indtjuk,

2010 mjus 10. 0900-kor zrjuk le a http://vas.katasztrofavedelem.hu oldalon.

A jelentkezs utn 1 hten bell visszaigazolst kldnk. (Amennyiben nem kapjtok meg a visszaigazolst, krlek azt mobilon jelezztek.)

A gyalog- s a kerkprtrra a helysznen is el tudunk fogadni jelentkezst.

Szombathely, 2010. mrcius 17.